måndag 17 augusti 2009

The Boredom of me! T.T

Jag tror att anledningen till typ allt som händer i världen är för att folk är uttråkade. Vi kan börja med att Gud (!) skapar universum för att det är allt för tråkigt med bara ingenting överallt. Sen skippar vi framåt i tiden då aporna blivit trötta på att klättra i träd och bestämmer sig för att testa något nytt. Som att gå på marken eller äta fisk eller vad det nu var som katalyserade vår utveckling. Nomadfolken reste runt för att det var för tråkigt att stanna kvar på samma plats hela tiden. Egypterna dekorerade öknen med pyramider. Grekerna filosofierade och skrev pjäser. Allt för att de var uttråkade och försökte komma på nått bättre att fördriva tiden med! Alla tankar och all kultur. All vetenskap och utveckling. Enbart för att folk var uttråkade.

Och även idag så försöker är vi uttråkade. Jag har säkert sett det där musikal avsnittet av scrubs 3 gånger redan (fortfarnande roligt, jag blir helt freaked out av att de sjunger och det går inte över XD ) Jag har säkert klickat på samma bokmärken i min webläsare fyra eller fem gånger idag även fast jag alla de tidigare gångerna sett att det inte fanns nått nytt. Det är som om vi inte kommit nån vart alls. :p

(btw så tolkar jag T.T som uttråkade ögon och inte som floder av tårar som rinner från stängda ögon.)

2 kommentarer:

sanna sa...

VILGOT! (Hejje). Jag gillar dina funderingar, skriv oftare!!
Dock tror jag att det ligger något mer bakom all denna uttråkighet(vänta, är det ett ord ens? Provar i word.. jo, det var bara jag som var seg). T.ex. ligger tre pyramider (i Giza) i linje med stjärnbilden orion. (En kunskap jag förskaffade mig för två veckor sedan!! Okej, den informationen var lite onödig, ville bara påpeka att jag inte tycker om att verka "smartass"-ig, sådeså(plus att jag är för vetenskapen, hah)). Jag skriver för långa kommentarer, jag vet.. Därför slutar jag nu. Nej, okej... NU!

Meerkat sa...

Tack för komentaren ^^ Happy